HENDERSON`i NEOPREENÃœLIKONNAD
23.12.2008

 

H2 TITANIUM - täiesti kirjeldamatu mugavus! Uues ülikondade seerias on kokku saanud Hendersoni kogemus ja tegijate meisterlikkus. Täiuslik neopreen ja eriline titaaniumi seguga voodri material koos uusima tehnoloogiaga moodustavad koos ülipehme materiali, mis "mäletab" sukelduja kehakumerusi. Ülikondade sise- ja välisvooder on tehtud spetsiaalsest Aquasilk kangast. Kõike kokku võttes - parim, mida saab endale lubada! 
INSTA DRY
on Hendersoni kõige innovaatilisem ülikondade seeria, mis on spetsiaalselt toodeaud sukeldujaile, kes nõuavad parimat. Insta Dry ülikonnas tunnete end uskumatult mugavalt - ülikonna material "jätab meelde" kasutaja kehakumerused, muutudes esimeste kasutuskordadega aina paremaks ja paremaks. Kõik Dry materialist tooted kuivavad loetud minutite jooksul, välistades märga ülikonda pugemisest tekkiva
ebameeldiva tunde. Ülikonna sisekiht on kaetud spetsiaalse vett eemaletõukava antibakteriaalse nn "mustast kullast" kihiga. Insta Dry pealmine kiht on kaetud mikropoorse karbon kihiga, mis annab materialile väga hea vastupidavuse. 
GOLD CORE on Hendersoni poolt toodetavatest ülikondadest kõige soojem - kogu seeria sisepinda katab 100% kuldne Gold Core vooder. Gold Core seeria tooteid on kerge selga saada ja seljast ära võtta, samas pääseb ülikonna ja ihu vahele vett väga minimaalselt. Kõik Gold Core neopreenülikonnad on võrreldes tavaliste neopreenülikondadega soojemad, paremini istuvad, kiiremini kuivavad ja paremini lõhnavad.
THERMOPRENE
seeria kannab endas edasi varem Premium Neopreeni nime all tuntud toodete häid omadusi. Material on hästi veniv ja ülikondade lõigete ühenduskohad on spetsiaalselt töödeldud. Kõikidel selle seeria ülikondadel on luku all spetsiaalne pehmendus ning põlvedel tugevdused.
HOT SKINS
ülikonnad on loodud Lycra`st või Polyolefin`st. Ülikonnad on loodud eelkõige kaitsmaks teid vees päikese, marrastuste või muude võimalike vigastuste eest. Tänu väga heale materialile saab kogu seeria toodangut kasutada iseseisvalt või ükskõik, millise muu seeria ülikondade alusriietusena. 
TITANIUM HYPERSTRETCH
on mugavaim ja kõige elastsem ülikonna seeria, mida toodab Henderson. Eelkõige on seeria mõeldud sukeldujaile, kes enim hindavad riietuse juures mugavust. Hyperstretch venib kuni 250% oma originaalsuurusest, võimaldades ennast hästi tunda ka mittestandardse kehaehitusega sukeldujatel. Hyperstretchi kasutajad ütlevad kui ühest suust - see on maailma parim neopreenist ülikond! 
MICROPRENE on üliõhuke ja väga veniv neopreeni sarnane material, mis oma omadustelt sarnaneb Hot Skinile, kuid on viimasest märksa soojem.
TRILAM on trilaminaadi liik, mida vahel nimetatakse ka fleece`ks. Trilam on kombinatsioon 3 erinevast kihist: materiali sise- ja välispind on Lycrast ning nende vahel asub eriline veekindel membraan. Selline material omab vaatamata oma olematule paksusele u 2mm ülikonnale vastavat positiivset ujuvust.